Με αυτό το τηλεοπτικό κανάλι κλείνει ο ΠΑΟΚ! Πόσα θα πάρει…

Από sfina.gr:Το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου ετοιμάζεται να κλείσει ο ΠΑΟΚ, με την υπόθεση να έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: sfina.gr
Με αυτό το τηλεοπτικό κανάλι κλείνει ο ΠΑΟΚ! Πόσα θα πάρει…

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο των Κυπελλούχων Ελλάδας οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ της LIVE SPORT αναφέρουν ότι η Cosmote είναι για πολλούς και διάφορους λόγους, εκτός πλάνου, η πραγματικότητα λέει ότι ο ΠΑΟΚ, αυτή την στιγμή, είναι πιο κοντά στο να κλείσει εκ νέου με τη Nova, ενώ υπάρχουν μικρές έως ελάχιστες πιθανότητες για να επαληθευτεί το σενάριο για OPEN ή για PAOK TV. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και θα κλείσει διετές (20 εκ.), που θα αυξηθεί από κάποια μπόνους τα οποία θα έχει.

Το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου το χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης και μέχρι σήμερα δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση, ωστόσο αυτό αναμένεται να μην αργήσει ιδιαίτερα με τις επαφές μεταξύ των δυο πλευρών να εντείνονται τις τελευταίες ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ είναι θετικός ως προς την έναρξη του πρωταθλήματος και όλο αυτό το διάστημα με την στάση του έδειχνε να στηρίζει το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...