Επιβεβαίωση SDNA: «Συμφωνία των πέντε με Cosmote TV», δήλωσε ο Κωστούλας

Από sdna.gr;Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ Fm 94,6 επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του SDNA σχετικά με τη συμφωνία των «πέντε» άστεγων με την Cosmote TV.
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαίωση SDNA: «Συμφωνία των πέντε με Cosmote TV», δήλωσε ο Κωστούλας

Ολοταχώς για σέντρα στις 28 Αυγούστου οδεύει το πρωτάθλημα της Super League. Όπως σας ενημέρωσε το SDNA, οι Παναιτωλικός, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός και Λαμία συμφώνησαν με την Cosmote TV για δύο χρόνια και ανοίγει έτσι ο δρόμος για δράση. Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου, Φώτης Κωστούλας.

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ Fm 94,6 ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων:

«Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε άλλο πρόβλημα. Είναι, βέβαια, λίγος ο χρόνος, αλλά υπάρχει η πρόθεση και η διάθεση όλων να το λύσουμε. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Cosmote TV. Απομένουν λεπτομέρειες που κρύβονται σε κάθε συμβόλαιο. Γίνονται συζητήσεις με τους νομικούς και εύχομαι να τα καταφέρουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πάει στη Nova. Έτσι, αποφασίσαμε οι "6", ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι».

Για την κεντρική διαχείριση:

«Από τη στιγμή που βρήκαμε τη συμφωνία με την Cosmote και τη Nova και καταλήξαμε απομένει αυτό για το οποίο ήμασταν αντίθετοι και δεν ψηφίζαμε υπέρ της προκήρυξης. Είναι η κεντρική διαχείριση που θέλουμε να μπει. Νομίζω ότι η πρότασή μας είναι αποδεκτή όχι μόνο από τους "6", αλλά μπορεί να είναι και 11 αυτή τη φορά. Η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν επίσης δηλώσει ότι θα ψηφίσουν την κεντρική διαχείριση.

Είναι πολύ αναγκαίο πλέον στην εποχή μας να έχουμε κεντρική διαχείριση. Αυτό εφόσον το καταφέρουμε και το ψηφίσουμε τη Δευτέρα, είμαστε εντάξει να ψηφίσουμε και την προκήρυξη. Η κεντρική διαχείριση θα αρχίσει από το 2023».

Τι θα πράξουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι μαζί μας όλο αυτό το διάστημα στις ψηφοφορίες παρότι δεν είχε πρόβλημα να συνάψει συμβόλαιο. Μία από τις θέσεις του είναι όλο αυτό τον καιρό για να ξαναρχίσουμε με την κεντρική διαχείριση. Οι μόνες ομάδες που δεν θέλουν ως τώρα τουλάχιστον, ελπίζω και εύχομαι να αλλάξουν, είναι οι Ολυμπιακός, Άρης, Παναθηναϊκός».

 

Διαβάστε ακόμη...