Ο Λουτσέσκου και τα διαβατήρια των παικτών Οι ηλικίες της ομάδας κι απάντηση του Ρουμάνου

Από paok24.com:Έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο μέρος, είδε την Μποέμιαν να βρίσκει το γκολ μέσα από ένα μακρινό σουτ του Λεπινίτσα και τελικά στο φινάλε, ισοφάρισε με ένα αυτογκόλ.
Πηγή: paok24.com
Ο Λουτσέσκου και τα διαβατήρια των παικτών Οι ηλικίες της ομάδας κι απάντηση του Ρουμάνου

Ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την προσοχή του στη ρεβάνς με τη Ριέκα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του, περιμένοντας απάντηση για την κατάσταση του Ροντρίγκο.

Χθες, ο Ρουμάνος τεχνικός παρέταξε μία ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις, με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, μετά τον τραυματισμό του. Ο μέσος όρος ηλικίας των 11 "starters" του ΠΑΟΚ (31 χρόνια και 45 ημέρες), ήταν κάτι που συζητήθηκε αρκετά και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός κι ουσιαστικά να εξηγήσει το πώς σκέφτεται, με τον Ρουμάνο να μη δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το κομμάτι των ηλικιών.

"Κοιτάω τα διαβατήρια; Όχι. Δεν είναι ποδοσφαιριστές αυτοί; Τελείωσαν το ποδόσφαιρο; Όχι, πραγματικά δεν ξέρω. Δεν βλέπω την ηλικία τους. Οι παίκτες αυτοί έχουν την εμπειρία και βοηθούν την ομάδα να αποκτήσει αυτήν την αυτοπεποίθηση και την ισορροπία, μας βοηθούν να προοδεύουμε. Υπάρχουν και παραδείγματα παικτών, όπως ο Μουργκ, που τρεις μέρες δεν προπονήθηκε λόγω πυρετού. Δε μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε περισσότερο. Κάποιοι παίκτες είχαν κορωνοϊό ή τραυματισμούς, δηλαδή όχι πολύ ρυθμό", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε λέγοντας πως:

"Εγώ προσπαθούσα να τους περάσω αυτοπεποίθηση. Δε μπορώ να σας πω ότι θα πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Μπροστά μας έχουμε έναν στόχο, τη Ριέκα και την πρόκριση. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα και σίγουρα υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να πάμε βήμα – βήμα, να βλέπουμε κάθε στόχο που θέτουμε. Επόμενος στόχος είναι η Ριέκα κι η πρόκριση".

Διαβάστε ακόμη...