Και τελικά με Προμηθέα στην Πάτρα στο Κύπελλο

Από paok24.com:Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, στην πρώτη κλήρωση της EOK για το Κύπελλο Ελλάδας, έγινε χοντρή γκάφα, αφού ο ΠΑΟΚ που έπρεπε να μπει από τα προημιτελικά, μπήκε χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί νωρίτερα και αρχικά, κληρώθηκε να παίξει εκτός έδρας με τον Άρη.
Πηγή: paok24.com
Και τελικά με Προμηθέα στην Πάτρα στο Κύπελλο

Το λάθος έγινε αντιληπτό λίγη ώρα μετά, με αποτέλεσμα η κλήρωση να επαναληφθεί και σε αυτήν, προέκυψε ο Προμηθέας Πάτρας, στο νοκ-άουτ προημιτελικό στο «Δ. Τόφαλος» στις 16 Φεβρουαρίου.

Ακόμα κι εδώ βέβαια, προκύπτει ερωτηματικό, αφού οι ομάδες μέχρι χθες είχαν την ενημέρωση για προημιτελικούς στα τέλη Σεπτεμβρίου και τον Φεβρουάριο να πραγματοποιούνται οι ημιτελικοί και ο τελικός, ωστόσο η ΕΟΚ, φαίνεται να το άλλαξε και αυτό!

4, 8, 11 και 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι ομάδες της Α2, η Β' Φάση (που μπαίνουν και οι ομάδες της Basket League) θα γίνει στις 18 και 22 Σεπτεμβρίου στις 16, 18 και 20 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν, οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός, αντίστοιχα... Όσον αφορά τα ζευγάρια των ημιτελικών, αυτά αναμένεται να προκύψουν έπειτα από κλήρωση, αργότερα μέσα στη σεζόν.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου:

Β' Φάση-1η Αγωνιστική (18/9)
Ιωνικός Νίκαιας-Απόλλων Πάτρας
Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός
Λάρισα-Άρης
Ομάδα Α2-Ηρακλής

Β' Φάση-2η Αγωνιστική (22/9)
1. Ιωνικός ή Απόλλων-Λάρισα ή Άρης
2. Ομάδα Α2 ή Ηρακλής-Κολοσσός ή Ολυμπιακός

Προημιτελικά (16/2/2022)
Νικητή 2-Νικητής 1
Προμηθέας Πάτρας-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Περιστέρι
Παναθηναϊκός-Λαύριο

Διαβάστε ακόμη...