ΠΑΟΚ σε Ολιβέιρα: «Γύρνα πιο δυνατός!» (pic)

Από sdna.gr: Στο πλευρό του Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σύσσωμος ο ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το δικό της δημόσιο μήνυμα στήριξης στον Πορτογάλο!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ σε Ολιβέιρα: «Γύρνα πιο δυνατός!» (pic)

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, τα νέα από την Πορτογαλία και το μέτωπο του Νέλσον Ολιβέιρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τους ασπρόμαυρους καθώς ο υψηλόσωμος φορ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο και ως εκ τούτου τίθεται νοκ άουτ για έξι μήνες!

Ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης (18/8), ο Ολιβέιρα φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα, προϊδεάζοντας για την κατάστασή του καθώς όπως ανέφερε: «Είμαι πληγωμένος, δεν θα πω ψέματα...».

Παρ΄όλα αυτά θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ τυχερός που παίζω για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και μια τέτοια οικογένεια όπως ο ΠΑΟΚ».

Με τη σειρά του ο Δικέφαλος, με μήνυμα μέσω social media, έσπευσε να στηρίξει τον Ολιβέιρα σε αυτή τη δύσκολη για εκείνον στιγμή, εκφράζοντας την πεποίθησή πως θα γυρίσει πιο δυνατός!

Διαβάστε ακόμη...