Στη «γωνία» οι Ιταλοί για Τζιοβίνκο...

Από sdna.gr: Με ενδιαφέρον παρακολουθούν οι Ιταλοί τα νεότερα στην υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, παραμονεύοντας στη γωνία για την απόκτησή του, αν και εφόσον αποδεσμευτεί επίσημα από την Αλ Χιλάλ.
Πηγή: sdna.gr
Στη «γωνία» οι Ιταλοί για Τζιοβίνκο...

Ο 34χρονος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Χιλάλ, ωστόσο, το... διαζύγιο με τους Σαουδάραβες αναμένεται, με τους Ιταλούς να δείχνουν μέσω δημοσιευμάτων το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ συνδέθηκε από την πρώτη στιγμή μαζί του λόγω του Ραζβάν Λουτσέσκου, η υπόθεση παρουσιάζει αποδεδειγμένα στασιμότητα, κάτι που ήταν αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας, με τους Ιταλούς να παραμονεύουν στη γωνία...

Με δεδομένο πως δεν έχουν δρομολογηθεί ακόμη εξελίξεις που να αφορούν το μέλλον του Τζιοβίνκο, «θερμαίνεται» εκ νέου το ενδιαφέρον συλλόγων από τη Serie A και Β για τον έμπειρο playmaker, βλέποντας πως η προοπτική της Ελλάδας απομακρύνεται και ως εκ τούτου η επιστροφή του στην πατρίδα του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς όπως σημειώνουν: «Λείπει από το 2015...».

Διαβάστε ακόμη...