Τολιόπουλος: «Για αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ, μπορούμε τετράδα»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος, όπου μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να επιλέξει τον ΠΑΟΚ και τους στόχους του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Τολιόπουλος: «Για αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ, μπορούμε τετράδα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το διετές συμβόλαιο σε μια περίοδο που οι περισσότερες ομάδες υπογράφουν μονοετή συμβόλαια: «Είναι μια παραπάνω άνεση ότι θα είσαι και του χρόνου δείχνει ότι σε πιστεύουν. Αλλά οι ομάδες σπάνε και πρέπει να το αποδείξεις την πρώτη χρονιά για να σε κρατήσουν».

Για τον κόουτς Λυκογιάννη: «Τον ξέρω πολλά χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο για την προοπτική να παίξω στον ΠΑΟΚ. Μου εξήγησε τον ρόλο που θα έχω, συμφωνήσαμε και έγινε η μεταγραφή».

Για τον ρόλο του στον φετινό ΠΑΟΚ: «Θα είμαι περισσότερο δημιουργικός από ότι πέρυσι. Ο ρόλος μου δε θα είναι τόσο ηγετικός όσο στον Ιωνικό. Όμως κατάλαβα ότι ο κόουτς με υπολογίζει παικτικά και ήταν κάτι που μου άρεσε ως ιδέα».

Για το ότι παρέμειναν στον ΠΑΟΚ αρκετοί παίκτες από πέρσι: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Είναι πολύ σημαντικό που κράτησε αρκετά καλό κορμό από την περσινή ομάδα. Είναι πολύ καλό, ξέρεις τι θέλει ο προπονητής και να τους εξηγεί τη φιλοσοφία του. Αν είναι και τόσο ποιοτικοί παίκτες όπως οι περσινοί, τότε η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Για τον περσινό ΠΑΟΚ και αν τον βοήθησε στην απόφασή του: «Σίγουρα αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ πέρσι και παικτικά και διοικητικά ήταν τρομερό. Από εκεί που ήταν να πέσει στην Α2, κατάφερε να κλείσει και τις οικονομικές εκκρεμότητες. Όλοι όσοι μιλούσαν έλεγαν τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Οπότε ήταν έξτρα κίνητρο για να έρθω το ότι η διοίκηση είναι τόσο καλή με τους παίκτες».

Για την επιστροφή του κόσμου: «Ήταν πολύ δύσκολα να παίζουμε με άδειο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που θα γυρίσει ο κόσμος. Το περιμένουν πως και πως θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: «Θα κάνει καλή χρονιά όπως πέρυσι. Έχει κάνει καλό σύνολο, υπάρχουν προσδοκίες και πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να φτάσουμε σε σημείο να μιλάμε για τετράδα».

Πηγή: metropolis 95.5

Διαβάστε ακόμη...