Σερβικά ΜΜΕ: «Μεγαλύτερος υποψήφιος για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ»

Απο sdna.gr: Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων περί ελληνικού ενδιαφέροντος για Πρίγιοβιτς, οι Σέρβοι επανέρχονται και βάζουν τον ΠΑΟΚ στην εξίσωση, τονίζοντας πως «είναι ο μεγαλύτερος υποψήφιος για την απόκτησή του».
Πηγή: sdna.gr
Σερβικά ΜΜΕ: «Μεγαλύτερος υποψήφιος για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ»

Μετά τα πολωνικά δημοσιεύματα περί... ελληνικού ενδιαφέροντος για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σήμερα οι Σέρβοι δημοσιογράφοι σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος υποψήφιος για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού.

Συγκεκριμένα οι Σέρβοι, σημειώνουν πως ο 31χρονος στράικερ, μετά από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων με την Αλ Ιτιχάντ, πλέον μπορεί να αρχίσει να ψάχνει νέα ομάδα, καθώς βρέθηκε η «χρυσή» τομή και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη λύση του συμβολαίου του.

Ακόμα όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα mondo.rs, το... φλερτ που υπήρχε με τον Ερυθρό Αστέρα ανήκει οριστικά στο παρελθόν, αφού οι επαφές με τον Σέρβο επιθετικό δεν απέδωσαν... καρπούς, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο μεγαλύτερος υποψήφιος για την απόκτηση του, σημειώνοντας ωστόσο πως υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας.

Διαβάστε ακόμη...