Αποθέωσε Τζόλη ο Κλοπ: «Πολύ καλή μεταγραφή για τη Νόριτς» (vid)

Από sdna.gr:Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη με τον Γερμανό τεχνικό να σχολιάζει... «Πολύ καλή κίνηση η μεταγραφή του».
Πηγή: sdna.gr
Αποθέωσε Τζόλη ο Κλοπ: «Πολύ καλή μεταγραφή για τη Νόριτς» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη σημερινή του συνέντευξη πριν την πρεμιέρα της Premier League μίλησε για το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Χρήστο Τζόλη, μιλώντας γι' αυτόν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια.

«Έχασαν καλούς παίκτες - έναν τουλάχιστον από όσο ξέρω - αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο Μπίλι Γκίλμουρ είναι ξεκάθαρα έναν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σκωτίας τα τελευταία 50 χρόνια, που τον έφεραν ως δανεικό. Τον Ράσιτσα και τον Σάρτζεντ τους ξέρω από την Bundesliga, είναι δύο πολύ καλοί, συναρπαστικοί στράικερ και επιθετικοί παίκτες. Έχασαν τον Μπουέντια, ναι, αλλά με τον αντικαταστάτη που βρήκαν τώρα, τον μικρό Έλληνα που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είναι συναρπαστικό αυτό που κάνουν και πρέπει να είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι για να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Αν έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε γι αυτό», σχολίασε δείχνοντας να γνωρίζει πολύ καλά την αξία του διεθνή άσου που πριν από μερικές ημέρες πήρε μεταγραφή για τον Αγγλικό σύλλογο.

Αν μη τι άλλο, καλύτερο boost για τον Τζόλη ενόψει της πρεμιέρας δεν θα μπορούσε να υπάρξει...

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...