"Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ" (2009)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 12/8/2009, δόθηκε τέλος στα όνειρα τουρκικής ομάδας να εντάξει στο ρόστερ της τον Πάμπλο Γκαρσία ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
"Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ" (2009)

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ καθώς η καρδιά του χτυπά δυνατά για τον "Δικέφαλο" και τον κόσμο του, τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στην Ανκαραγκουτσού, σε μια υπόθεση, πάντως αρκετά μυστήρια.

Παράλληλα, κύκλοι της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, διαψεύδουν ότι υφίσταται θέμα παραχώρησης του παίκτη, που ήταν το αγαπημένο παιδί των οργανωμένων οπαδών και κάπου εκεί το θέμα έλαβε τέλος.

"Εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ" τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία και πρόσθεσε: "Η καρδιά μου χτυπά δυνατά για την ομάδα και τον κόσμο". Αυτή ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του Γκαρσία για τα όσα κυκλοφορούσαν τα τελευταία 24ωρα στην Θεσσαλονίκη.

Άμεση και καθοριστική ήταν η αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ Οι οπαδοί του "Δικεφάλου"... έσπασαν τα τηλεφωνικά κέντρα στα ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα και παραπέμποντας στα αλήστου μνήμης "πανό", που είχαν αναρτηθεί σε αγώνες της ομάδας στην Τούμπα, περί... "NO GARCIA, NO PARTY"!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...