«H Μάλμε θα πληρώσει τον ΠΑΟΚ για τον Τσόλακ»

Με τα δύο γκολ που πέτυχε χθες εις βάρος της Ρέιντζερς, τα οποία έδωσαν στη Μάλμε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αντόνιο Τσόλακ είναι από χθες το βράδυ το… τιμώμενο πρόσωπο στην ποδοσφαιρική Σουηδία.
Πηγή: paok24.com
«H Μάλμε θα πληρώσει τον ΠΑΟΚ για τον Τσόλακ»

Κατ΄ επέκταση, τα δημοσιεύματα για τον Κροάτη επιθετικό στη σκανδιναβική χώρα… δίνουν και παίρνουν, με τον σχολιαστή σουηδικού καναλιού, Έρικ Έντμαν, να εμφανίζεται κατηγορηματικός σε ότι αφορά το μέλλον του Τσόλακ στη Μάλμε.

“Η Μάλμε θα πρέπει να διαχειριστεί με προσοχή τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι τώρα από το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτά που ενδεχομένως να κερδίσει στη συνέχεια. Θα πρέπει να παραδειγματιστεί από το παράδειγμα της ΑΙΚ, η οποία δεν επένδυσε σωστά τα χρήματα που κέρδισε από την Ευρώπη.

Ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο η Μάλμε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση πριν το τέλος της χρονιάς, είναι ο Αντόνιο Τσόλακ. Μέχρι τώρα είναι πολύ επιτυχημένη η παρουσία του στην ομάδα, με επτά γκολ σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και 5 γκολ σε 6 παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλογιζόμενοι το πόσο σημαντικός είναι ο Τσόλακ για την ομάδα, νομίζω πως η Μάλμε θα πληρώσει γι΄ αυτόν τα 3 εκ. ευρώ της ρήτρας. Είναι δύσκολο να πούμε εάν αυτό είναι σωστό μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα δείχνει ξεκάθαρο, ειδικά εάν λάβουμε υπόψη μας και τον χθεσινό αγώνα αλλά και τα όσα έχει κάνει ο Τσόλακ μέχρι στιγμής. Βάζει γκολ και είναι πολύ καλός μπροστά από την αντίπαλη εστία”.

Διαβάστε ακόμη...