Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από την Νόριτς ο Τζόλης!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς! Πέρασε από ιατρικά και ανακοινώνεται εντός των επόμενων ωρών ο 19χρονος, «επιβεβαιώνοντας» και τα όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου για τη βιασύνη των Άγγλων!
Πηγή: sdna.gr
Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από την Νόριτς ο Τζόλης!

Μπορεί να μετρά κάτι λιγότερο από 24 ώρες παρουσίας στο Νησί, ωστόσο, δρομολογούνται ήδη οι εξελίξεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς, με φόντο την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, όπως σημειώνεται στην Αγγλία, ενώ αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από τα «καναρίνια», αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας!

Ο Τζόλης επέλεξε ήδη αριθμό φανέλας και θα φοράει αυτή με το «18», που είχε πέρσι ο Μάρκο Στίπερμαν και αποχώρησε από την Νόριτς... Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί και από το τυπικό της παρουσίασής του.

Το βέβαιο είναι πως οι Άγγλοι ήθελαν να «τρέξουν» τις εξελίξεις, κάτι που επισήμανε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως η Νόριτς επιθυμούσε να τον έχει επίσημα στο δυναμικό της στην πρεμιέρα με Λίβερπουλ!

Διαβάστε ακόμη...