Τσόλακ: «Δεν ήμουν επιλογή του προπονητή στον ΠΑΟΚ, σε συζητήσεις με Μάλμε»

Από sdna.gr:Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε για τους λόγους αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στις συζητήσεις που γίνονται στη Μάλμε με φόντο τη... μονιμοποίησή του μετά το τέλος του δανεισμού ενώ εξήρε αγωνιστικά τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Τσόλακ: «Δεν ήμουν επιλογή του προπονητή στον ΠΑΟΚ, σε συζητήσεις με Μάλμε»

Για πρώτη φορά, ο Κροάτης μίλησε για τους λόγους που τέθηκε εκτός κάδρου από τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας (σ.σ. από τον Φερέιρα στον Γκαρσία) δεν λειτούργησε ιδανικά για τον ίδιο:

«Μετά από ενάμιση μήνα, ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή και ως εκ τούτου υπήρξε αλλαγή και στον τρόπο παιχνιδιού. Ήμουν επιλογή του προηγούμενου προπονητή, ο νέος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Το αποδέχθηκα, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι παλεύω για την θέση μου.

Είμαι πάντα σιωπηλός, δουλεύω και περιμένω την ευκαιρία μου. Έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και ευτυχώς όλα δούλεψαν καλά για εμένα...».

Παράλληλα στάθηκε και στο τι μέλλει γενέσθαι δεδομένου πως η Μάλμε εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένη από τον δανεισμό, με τον Τσόλακ να σημειώνει πως: «Υπάρχει οψιόν αγορά στη συμφωνία του δανεισμού μου και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικά ματς, οπότε θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον...».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αναμετρηθούν στα play off των προκριματικών του Conference League ο ΠΑΟΚ με την Ριέκα, ο Κροάτης επιθετικός απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος, έχει πολύ ποιοτική ομάδα και η Ριέκα θα πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα ματς απέναντι στην Χιμπέρνιαν. Αν συναντηθούν στα play off, φυσικά και θα δω τα ματς».

Διαβάστε ακόμη...