«Σε καλό σημείο οι επαφές Μάλμε – ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ αλλά και το σημείο που βρίσκονται οι συζητήσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του από τη Μάλμε, μίλησε ο Αντόνιο Τσόλακ.
Πηγή: paok24.com
«Σε καλό σημείο οι επαφές Μάλμε – ΠΑΟΚ»

«Μετά από ενάμιση μήνα, ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή και ως εκ τούτου υπήρξε αλλαγή και στον τρόπο παιχνιδιού. Ήμουν επιλογή του προηγούμενου προπονητή, ο νέος προπονητής αποφάσισε να δώσει ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Το αποδέχθηκα, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι παλεύω για την θέση μου. Είμαι πάντα σιωπηλός, δουλεύω και περιμένω την ευκαιρία μου. Έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και ευτυχώς όλα δούλεψαν καλά για εμένα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κροάτης φορ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, λέγοντας στη συνέχεια ερωτηθείς για το μέλλον του:

«Υπάρχει οψιόν αγορά στη συμφωνία του δανεισμού μου και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικά ματς, οπότε θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Αναφορικά δε με το ενδεχόμενο να βρεθεί ο ΠΑΟΚ αντιμέτωπος με τη Ριέκα στα play off του Conference League, ο Τσόλακ υπογραμμισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος, έχει πολύ ποιοτική ομάδα και η Ριέκα θα πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα ματς απέναντι στην Χιμπέρνιαν. Αν συναντηθούν στα play off, φυσικά και θα παρακολουθήσω τα παιχνίδια»

Διαβάστε ακόμη...