Σημαντική ενίσχυση στο πίβοτ με Πέτρο Βαφείδη για τον ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr:Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Πέτρο Βαφείδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Πηγή: acpaok.gr
Σημαντική ενίσχυση στο πίβοτ με Πέτρο Βαφείδη για τον ΠΑΟΚ

Γεννημένος στις 29/09/1996, ο Πέτρος Βαφείδης αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 184cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 από τον Αερωπό Έδεσσας, πραγματοποιώντας μία μεγάλη πορεία στον σύλλογο μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο. Με την 12ετή παρουσία του στην ομάδα της Έδεσσας, πλέον αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Με τον Αερωπό ανδρώθηκε τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές, παίρνοντας πολύτιμες παραστάσεις σε πολύ μικρή ηλικία, οι οποίες σίγουρα θα το φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Διεθνής με τα ηλικιακά γκρουπ της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας, εφήβων και νέων.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Πέτρος Βαφείδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την επιλογή που έκανα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μία καινούρια σελίδα ανοίγει για εμένα στον χώρο του αθλήματος. Έρχομαι σε μία ομάδα με βαριά φανέλα και όνομα, και θέλω να δώσω το 100% ώστε να καταφέρουμε με ομαδική δουλειά αλλά και προσήλωση να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Στόχος μας να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Καλώς ήρθες Πέτρο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...