Κούρτιτς και Λούκας Τέιλορ στο προσκήνιο ενόψει της ρεβάνς

Από thessports.gr: Το παιχνίδι με την Μποέμιανς πλησιάζει και η εικόνα του πρώτου ματς στο Δουβλίνο σίγουρα δεν άρεσε κανέναν εντός του οργανισμού ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Κούρτιτς και Λούκας Τέιλορ στο προσκήνιο ενόψει της ρεβάνς

Υπάρχει η δικαιολογία ότι η ομάδα ακόμα δεν είναι έτοιμη και δεν θα μπορούσε αρχές Αυγούστου να είναι, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο δεν έβγαλε ούτε την ποιότητα, ούτε την εμπειρία που υπάρχει μπόλικη στο ρόστερ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την πρώτη προπόνηση της "επόμενης μέρας" από την ήττα με 2-1 από τους Ιρλανδούς, φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει κάποια "πράγματα" στο παιχνίδι της ομάδας, όχι μόνο σε ότι αφορά την τακτική της αλλά ενδεχομένως και σε κάποια πρόσωπα.

Το γεγονός ότι ο Δικέφαλος χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά τουλάχιστον και πως θα βρει απέναντι του μια ομάδα που δεδομένα θα κλειστεί στα καρέ της, φέρνει στην ημερήσια διάταξη τον Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος χαφ μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος και να μην έχει συμπληρώσει ακόμα μήνα ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ωστόσο η φύση του αγώνα της Πέμπτης είναι τέτοια που ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού. Ο "Κούρτα" μπορεί να δώσει περισσότερες λύσεις σε δημιουργία και εκτέλεση στον άξονα, σε σχέση με τον Άντερσον Εσίτι και στις προπονήσεις φαίνεται να έχει προβάδισμα.

Ένα ακόμα πρόσωπο που διεκδικεί θέση βασικού και συνάμα το ντεμπούτο του είναι ο Λούκας Τέιλορ. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να δώσει ταχύτητα και φαντασία στο παιχνίδι της ομάδας από τις πίσω ζώνες, στοιχεία που θα χρειαστούν στο παιχνίδι της Τούμπας. Ασχέτως της κατάστασης με τις ενοχλήσεις του Ροντρίγκο, Τέιλορ "παίζει" να επιλεχθεί από τον Λουτσέσκου, αφού τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στην αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...