Σε αναζήτηση οριστικής λύσης!

Από paok24.com: Δύο είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Αμρ Ουάρντα. Το ότι ο Αιγύπτιος τέθηκε εκτός ομάδας και δεν πρόκειται να επιστρέψει και ότι η πρόθεση του Δικεφάλου είναι αυτή τη φορά να υπάρξει οριστική λύση με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.
Πηγή: paok24.com
Σε αναζήτηση οριστικής λύσης!

Το συμβόλαιο του Ουάρντα με τους "ασπρόμαυρους", ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να παρατείνει την παρουσία του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στην ομάδα, μέσω ενός δανεισμού με παράλληλη ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι, τη στιγμή που υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον της Τουλούζ, χωρίς να έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μοιάζει δεδομένο το "τέλος" του Ουάρντα από την Τούμπα 4,5 χρόνια μετά την απόκτησή του από τον Παναιτωλικό, εφόσον φυσικά υπάρξει πρόταση που θα ικανοποιήσει τον Δικέφαλο.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ουάρντα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 66 παιχνίδια (6 γκολ, 6 ασίστ) έχοντας απασχολήσει περισσότερο για τα... εξωγηπεδικά του κατορθώματα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παρά για τις επιδόσεις του στο χορτάρι, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ατρόμητο, Λάρισα και Βόλο.

Διαβάστε ακόμη...