Ήττα για την Μποέμιαν πριν τη ρεβάνς της Τούμπας (vid)

Από sdna.gr: Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Μποέμιαν από την Γουότερφορντ, την οποία αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του ιρλανδικού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Κιθ Λονγκ να αγωνίζεται με έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ήττα για την Μποέμιαν πριν τη ρεβάνς της Τούμπας (vid)

Με 1-0 ηττήθηκε η Μποέμιαν από την Γουότερφορντ την οποία αντιμετώπισε για το εγχώριο πρωτάθλημα, με τους Ιρλανδούς να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στη ρεβάνς της Πέμπτης απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League,.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κιθ Λονγκ αγωνίστηκε με έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με τον ΠΑΟΚ, προχωρώντας σε «φρεσκάρισμα» ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη το βράδυ (20:00).

Εκτός βασικών επιλογών έμειναν οι Κόρνγουολ, Κέλι και Μπρέσλιν, τους οποίους αντικατέστησαν οι Φίλι, Φίνερτι και Ουίλσον για την άμυνα των Ιρλανδών ενώ ο Λέβινγκστον πήρε φανέλα βασικού αντί του αρχηγού Μπάκλεϊ.

Θέση βασικού είχε και ο Μάλινς αντί του Τίρνεϊ αλλά και ο Γουόρντ αντί του Μπαρτ, σε σχέση με τους έντεκα που παράταξε την περασμένη Τρίτη.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε δεχτεί περισσότερα γκολ, καθώς ήταν εμφανής η κούραση των παικτών, αλλά ο Τάλμποτ σταμάτησε τουλάχιστον τέσσερις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Το γκολ που έφερε την ήττα για την ομάδα του Κιθ Λονγκ ήρθε στο 42ο λεπτό με τον Πάτερσον να εκμεταλλεύεται την κακή αμυντική λειτουργία.

Για την Μποέμιανς αγωνίστηκαν οι : Τάλμποτ, Λάιονς, Φίλι, Φίνερτι, Γουίλσον, Ντεβόι, Λέβινγκστον (80' Ντόραν), Μάλινς (59' Τίρνεϊ), Κόουτ, Γουόρντ (59' Μπαρτ), Κέλι.

Διαβάστε ακόμη...