«Περιμένει» Κούρτιτς ο Λουτσέσκου!

Από paok24.com: Στο Aviva Stadium την περασμένη Τρίτη, ο Γιάσμιν Κούρτιτς αντικατέστησε τον Άντερσον Εσίτι στο 63ο λεπτό και η παρουσία του συνδυάστηκε με την αγωνιστική "αφύπνιση" ολόκληρου του ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αλλαγές του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
«Περιμένει» Κούρτιτς ο Λουτσέσκου!

Ο Σλοβένος χαφ "συμμάζεψε" τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου και δίπλα του "ανέβηκε" και ο Στέφαν Σβαμπ, με τον πρώην μέσο της Πάρμα να μην βρίσκεται βέβαια ακόμα στην ιδεατή αγωνιστική κατάσταση.

Ωστόσο, στο μυαλό του Ράζβαν Λουτσέσκου υπάρχει έντονη η σκέψη να δώσει την Πέμπτη φανέλα βασικού στον Κούρτιτς, τόσο λόγω της εμπειρίας και της ποιότητάς του όσο και γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του "κουμπώνει" καλύτερα στο παιχνίδι που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Ιρλανδούς, προκειμένου να ανατρέψει την ήττα με 2-1 στο Δουβλίνο.

Μέχρι την Τετάρτη πάντως, όποτε και ο Ρουμάνος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα με το οποίο ο Δικέφαλος θα κληθεί να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa Conference League, μεσολαβούν τέσσερις προπονήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο πως ο Κούρτιτς προαλείφεται για βασικός...

Διαβάστε ακόμη...