Στο πλευρό των πυρόπληκτων οι ΣΦ ΠΑΟΚ

Από sfina.gr:Τη συγκέντρωση αγαθών και χρημάτων για τις πυρόπληκτες περιοχές ξεκίνησαν οι ΣΦ ΠΑΟΚ Χρυσούπολης και Κιλκίς.
Πηγή: sfina.gr
Στο πλευρό των πυρόπληκτων οι ΣΦ ΠΑΟΚ

ΣΦ ΠΑΟΚ Χρυσούπολης

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου και ώρες 10:00-15:00 στον χώρο του συνδέσμου συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για να σταλούν στις περιοχές που καίγονται.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΥΛΙΚΑ (με όσα είδη από την λίστα διαθέτουν στα καταστήματα τους) ΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ είτε υλικά (με όσα αναγκαία επιθυμεί από την λίστα) είτε με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Με όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν από τα μέλη του συνδέσμου τα αναγκαία που γράφονται παρακάτω:

Χρειάζονται ΑΜΕΣΑ

ΝΕΡΑ (συσκευασία 6αδας είτε 24αδας)

ΑΠΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ – ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ -ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Ξηρα Τροφή (κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, κρουασάν, μπισκότα, κριτσίνια, μακαρόνια, ρύζι, γάλα μακράς διαρκείας, χυμούς ατομικούς).

ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς

«Επειδή η έλλειψη εμπιστοσύνης και η ανικανότητα είναι αλληλένδετες λέξεις των κυβερνήσεων αυτού του τόπου και επειδή ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ ΚΙΛΚΙΣ έχει δείξει ότι δεν χαμπαριάζει αποστάσεις και δυσκολίες καλεί ΑΠΑΝΤΕΣ να συνδράμουν, όπως μπορεί ο καθένας, στην βοήθεια των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας που βασανίζονται με το χειρότερο τρόπο αυτές τις μέρες!

Χρειάζονται τα εξής :

Φρυγανιές

Κρουασάν

Μπισκότα

Γάλα εβαπορέ

Νερά

Γάλα βρεφικό

Πάνες

Σερβιέτες

Σαπούνια

Βαμβάκι

Μπατονετες

Χυμοί

Χαρτί υγείας

Αντισηπτικό

Παυσίπονα

Ξηροί Καρποί

Παστέλια

Κονσέρβες

Τροφή για Σκύλους/Γατες

Ώρες παραλαβής : 19:00 – 21:00

Στα γραφεία του Συνδέσμου

Ας δείξουμε όλοι μαζί την αλληλεγγύη μας, μιας και το κράτος δεν μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά !

Σε μια χώρα με τόσες παθογένειες αλλά με μπόλικη περηφάνεια και φιλότιμο, δυστυχώς το κράτος είναι ο «φτωχός συγγενής» εμεις ειμαστε παλι εδω να δειξουμε ότι μπροστα στα προβλήματα δεν λογαριάζουμε χρώματα παρότι το αίμα μας παραμένει ασπρόμαυρο ....

Π.Α.Ο.Κ δεν είναι δυο ώρες μια Κυριακή στο γήπεδο »

Διαβάστε ακόμη...