Συνέχεια στο μπάχαλο της Σούπερ Λιγκ – Νέα τεχνητή αναβολή στη ΓΣ για την προκήρυξη

Από thessports.gr:Μία από τα ίδια στη Σούπερ Λίγκα όπου το μπάχαλο με την προκήρυξη του πρωταθλήματος συνεχίζεται, δύο εβδομάδες πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
Συνέχεια στο μπάχαλο της Σούπερ Λιγκ – Νέα τεχνητή αναβολή στη ΓΣ για την προκήρυξη

Στην επαναληπτική γενική συνέλευση του οργανισμού, το πρωί της Πέμπτης 5/6, οι τρεις μεγάλοι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συμμάχησαν ξανά και προκάλεσαν, μαζί με Άρη και ΟΦΗ, νέα τεχνητή αναβολή στη ΓΣ, αντιδρώντας στο αίτημα των άστεγων ΠΑΕ για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα την περίοδο 2022-23.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος λοιπόν, εξακολουθεί να παραμένει στον αέρα και θα τεθεί επί τάπητος τη Δευτέρα 9/8 όπου θα γίνει νέα επαναληπτική γενική συνέλευση.

Εκεί δεν χρειάζονται τα 3/4 των ψήφων αλλά απλή πλειοψηφία οπότε ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση των «6» που δεν έχουν συμβόλαιο καθώς (Ιωνικός, Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης) δεν έχουν συμφωνήσει με τα οχτώ εκατ. ευρώ που δίνει για ένα χρόνο η Cosmote. Θα ψηφίσουν την προκήρυξη ή θα επιχειρήσουν να την μπλοκάρουν ως αντίδραση στη στάση των μεγάλων που δεν θέλουν κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Διαβάστε ακόμη...