ΠΑΟΚ: Επιστροφή, ρεπό και... επιχείρηση πρόκριση

Από sdna.gr: H επόμενη ημέρα της ήττας από τη Μποέμιαν βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς επί ιρλανδικού εδάφους.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Επιστροφή, ρεπό και... επιχείρηση πρόκριση

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στην ιρλανδική ομάδα, παρέμειναν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Την Πέμπτη το μενού έχει ρεπό, προκειμένου οι παίκτες του ΠΑΟΚ να ξεκουραστούν και από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν ξανά την προετοιμασία τους για την κρίσιμη ρεβάνς με την Μποέμιαν.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο έβαλε δύσκολα στον εαυτό του, ηττήθηκε με 2-1 από την Μποέμιαν στο Aviva Stadium και πλέον χρειάζεται ανατροπή στην Τούμπα για να πάρει την πρόκριση στα Play Offs του UEFA Europa Conference League.

Η επόμενη μέρα της ήττας από τη Μποέμιαν βρήκε το αγωνιστικό τμήμα να ξεκινάει την προετοιμασία της για τη ρεβάνς, επί ιρλανδικού εδάφους.

Οι βασικοί της μάχης του Δουβλίνου έμειναν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία και αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη (05.08) οι παίκτες έχουν ρεπό προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες μετά το δύσκολο ταξίδι και την Παρασκευή (06.08) επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη...