Η εξήγηση του Λουτσέσκου για ενδεκάδα κι αλλαγές

Από paok24.com:Το ντεμπούτο του Ραζβάν Λουτσέσκου στη δεύτερη του θητεία στον ΠΑΟΚ, δε συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ασπρόμαυροι δεν ήταν καλοί κι ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Μποέμιαν.
Πηγή: paok24.com
Η εξήγηση του Λουτσέσκου για ενδεκάδα κι αλλαγές

Μετά το παιχνίδι ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας, καθώς και στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, που είχε στο πρώτο μέρος. Τόνισε πως στον επαναληπτικό θέλει να δει "αίμα στα μάτια τους", ενώ όπως είπε η πρόκριση πρέπει να έρθει πάση θυσία. Για τη χρησιμοποίηση του Εσίτι αντί του Κούρτιτς στη βασική ενδεκάδα, εξήγησε πως ο Νιγηριανός ήταν πιο έτοιμος.

Όπως ανέφερε, ο Κούρτιτς ήρθε μόλις πριν 10 ημέρες ενώ συμπλήρωσε πως άλλωστε ο Εσίτι δεν έκανε κακό παιχνίδι. Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε και στην περίπτωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που όπως είπε ήρθε πριν από μόλις έξι ημέρες και συνεπώς ήταν ανέτοιμος. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά, έμεινε ικανοποιημένος από όσους ήρθαν από τον πάγκο, ενώ θεώρησε πως σύμφωνα με όσα είπε παραπάνω, οι επιλογές στην ενδεκάδα ήταν σε λογική βάση.

Διαβάστε ακόμη...