Κούτσης: «Δεν θα δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr:Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής, Γιώργος Κούτσης μίλησε αναφορικά με τα συμπεράσματα που έχει συλλέξει από τα πρώτα δείγματα γραφής του Δικεφάλου μέσα από τα φιλικά αλλά και τα όσα περιμένει να δει στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα των «ασπρόμαυρων» με αντίπαλο τη Μποέμιαν στο Conference League.
Πηγή: thessports.gr
Κούτσης: «Δεν θα δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτεί με βάση τα όσα έχω δει στα φιλικά και μέσα από το θετικό αποτέλεσμα να μπορέσει να βοηθήσει την Ελλάδα να κερδίσει έδαφος στο ranking της UEFA, γιατί ο Άρης έπεσε με το κεφάλι ψηλά ενώ η ΑΕΚ ήταν... απογοήτευση. Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν έχει κάνει καλές πορείες και πρέπει να δούμε αν φέτος είναι η χρονιά του, γιατί έχει τις δυνατότητες και το ελπίζουμε όλοι. Τρώγοντας ανοίγει και η όρεξη, έτσι μπορεί να συμβεί και στην Ευρωπαϊκή τους πορεία».

Για να προσθέσει: «Ο Ολιβέιρα βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και όπως και ο Κούρτιτς είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει αν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές του μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτόν τον μαραθώνιο. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον Καγκάβα και τον Μπίσεσβαρ και ενώ έχει ένα μεγάλο ρόστερ χρειάζεται διαχείριση».

Αναφορικά με τον παίκτη που του αρέσει, αλλά και το τι θα έλεγε στα αποδυτήρια του Δικεφάλου: «Μου έχει κάνει εντύπωση ο Ολιβέιρα και ο τρόπος που μπήκε. Αν ήμουν στα αποδυτήρια θα έδινα το σύνθημα της κυριαρχίας καθώς περιμένω και ένα ανοιχτό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να δείξει ότι αυτός θα έχει τα ηνία του αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...