Σφαλιάρα και τώρα… τρέχει ο ΠΑΟΚ

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε μακριά από αυτό που θέλει να παρουσιάσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και ηττήθηκε με 2-1 στην Ιρλανδία, καλλούμενος πλέον να κάνει την ανατροπή για να μην βιώσει και αυτός έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό.
Πηγή: thessports.gr
Σφαλιάρα και τώρα… τρέχει ο ΠΑΟΚ

Ένα πρώτο ημίχρονο με δύο πρόσωπα έδειξε ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο, αφού στο πρώτο τέταρτο κυριάρχησε και έχασε την τεράστια ευκαιρία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μόλις στο 3′, ωστόσο σταδιακά είδε τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις.

Αυτές οι προσπάθειες έφεραν αποτέλεσμα στο 23′, όταν ο Κουτ εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που βρήκε και από κοντά έγραψε το 1-0.

Στη συνέχεια δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες των Εσίτι και Ομάρ Ελ Καντουρί και μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν με αυτή τη διαφορά στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τους δύο, με τον ΠΑΟΚ να βλέπει μπροστά στα μάτια του το ίδιο σενάριο.

Στο 52′, μετά από μακρινό σουτ του Κουτ και ολέθριο λάθος του Πασχαλάκη, έγινε το 2-0, ενώ νωρίτερα ο Εσίτι είχε απωλέσει σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει περισσότερο, έχασε ευκαιρίες με Τζόλη και Μπίσεσβαρ, αλλά στο 77′ βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Σβαμπ ήταν αυτός που έβγαλε ωραία σέντρα και ο Ολιβέιρα με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Αμέσως μετά έχασε και σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με το σκορ να μένει τελικά στο 2-1 μέχρι τη λήξη...

Διαβάστε ακόμη...