Κιθ Λονγκ: «Αν δεν το πίστευα με τον ΠΑΟΚ, δεν θα καθόμουν εδώ!»

Από sdna.gr: Ως μια σπουδαία πρόκληση αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Κιθ Λονγκ, κάνοντας σαφές πως είναι ο πρώτος εντός της Μποέμιαν που πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του! Αποστολή: Ελένη Μπούντου
Πηγή: sdna.gr
Κιθ Λονγκ: «Αν δεν το πίστευα με τον ΠΑΟΚ, δεν θα καθόμουν εδώ!»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση, θέλοντας να παίξει με το μυαλό των παικτών του, εμφανίστηκε ο... αναμορφωτής της Μποέμιαν, Κιθ Λονγκ, ο οποίος έχει υποσχεθεί χαμόγελα στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν απόψε στο AVIVA Stadium, κάνοντας σαφές πως δεν θα φοβηθούν τον ΠΑΟΚ!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, για την Μποέμιαν φαντάζει το βράδυ της ζωής της, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει πως:

«Αν δεν το πίστευα με τον ΠΑΟΚ, δεν θα καθόμουν στη θέση του προπονητή!»

Ο τεχνικός των Ιρλανδών χαρακτήρισε σπουδαία πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά ζήτησε εμπιστοσύνη απ΄όλους: «Αυτή είναι η πρόκλησή μας. Δεν έχει νόημα να είμαστε εδώ, αν δεν είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας, αν θέλουμε απλώς να καθίσουμε πίσω από τη μπάλα και να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν! Μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και ενδεχομένως να χάσουμε... Οπότε πρέπει να δείξουμε πίστη στις δυνατότητες μας, στον εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να επιβληθούμε στον αντίπαλο.

Πιστεύω πως έχουμε καλούς παίχτες, τεχνίτες της μπάλας που μπορούν να αναλάβουν τα ηνία του ματς, να βρουν τους χώρους να πιέσουν ψηλά. Σαφώς έχουμε απέναντι μας μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα αλλά θα δείξουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε!

Πρέπει να πιστέψουμε στο πλάνο του παιχνιδιού μας και στον τρόπο ανάπτυξης, στο τι θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να απορροφήσουμε την πίεση και για να την απορροφήσουμε, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα θα είναι συμπαγής. Και όταν θα έχουμε τη μπάλα, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να την κρατήσουμε και να επιβάλλουμε τις επιθετικές αρχές μας στο παιχνίδι.

Θα είναι δύσκολο να επιβληθούμε στον αντίπαλο, αλλά αυτή είναι η πρόκληση για εμάς ως ομάδα. Θα μπορούσαμε να είμαστε εξαιρετικά αμυντικοί και προσεκτικοί -και πιθανότατα θα υπάρξουν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που θα πρέπει να το κάνουμε - αλλά στο τέλος αν θέλουμε να δείξουμε πίστη στον εαυτό μας , θα πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε».

Διαβάστε ακόμη...