Με αφετηρία το Δουβλίνο για την πρόκριση!

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι με αφετηρία το Δουβλίνο, αντιμετωπίζοντας απόψε (21.45) τη Μποέμιαν στο επιβλητικό AVIVA Stadium! «Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες», το στίγμα των ασπρόμαυρων!
Πηγή: sdna.gr
Με αφετηρία το Δουβλίνο για την πρόκριση!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην βρίσκεται στο επιθυμητό για εκείνον επίπεδο, γνωρίζοντας πως έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε απόλυτα πεπεισμένος πως οι παίκτες του θα προσεγγίσουν με σοβαρότητα την αναμέτρηση, έχοντας απέναντί τους μια ομάδα που θα το... ρίξει στη δύναμη, στις σκληρές μονομαχίες και στο «ξύλο».

Μια ομάδα με εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό δεδομένου πως μετρά 24 επίσημα παιχνίδια και βρίσκεται εμφατικά και δίκαια στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League αντί της ανέτοιμης Ντουντελάντζ! Σημείο που θα πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως ο Δικέφαλος, όπως ανέφερε και ο Ρουμάνος τεχνικός, εστιάζοντας στον αντίπαλο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ονομαστικά για τρεις ποδοσφαιριστές της Μποέμιαν και συγκεκριμένα για τους Κόουτ, Μπαρτ και Τίρνι, εφιστώντας την προσοχή καθώς πρόκειται για ποιοτικές μονάδες στο σύνολο των Ιρλανδών που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα λάθη, να βρουν χώρους και να δημιουργήσουν προβλήματα στους Θεσσαλονικείς!

Μάλιστα, η Μποέμιαν ανακοίνωσε σε... χρόνο ρεκόρ sold out για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως το ποδόσφαιρο δεν κατέχει στις καρδιές τους περίοπτη θέση, όπως αντίστοιχα το ράγκμπι! Από την πλευρά του, ο προπονητής των γηπεδούχων και «αναμορφωτής» της Μποέμιαν, Κιθ Λονγκ, αντιμετωπίζει το ματς ως «μια μεγάλη πρόκληση για τα παιδιά, ένα τεστ για όλους μας κόντρα σε έναν αντίπαλο υψηλοτάτου επιπέδου....».

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εμφανιστεί με τη λευκή -συλλεκτική- φανέλα, την πρώτη φιλική προς το περιβάλλον ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί αποκλειστικά και δωρεάν από το PAOK TV! Μέχρι να φανεί αν θα αποδειχθεί με το... καλημέρα και γούρικη σε αυτόν τον πρώτο «τελικό» της σεζόν, όπως τουλάχιστον το «βάφτισε» ο Ραζβάν Λουτσέσκου...Παράλληλα, όμως, θέλοντας να τονώσει τον εγωισμό των παικτών του, ξεκαθάρισε πως όποιος δεν το πιστεύει, καλύτερα να μην εμφανιστεί, γνωρίζοντας πως η συγκεκριμένη περίοδος είναι «μυστήρια» για όλες τις ομάδες δεδομένου πως εγκυμονούν κίνδυνοι και εκπλήξεις από τη στιγμή που δεν λογίζονται ως απόλυτα έτοιμες ενόψει της νέας σεζόν!

Διαβάστε ακόμη...