Αυτή είναι η Ριέκα

Από paok24.com: Οι Κροάτες στο... μικροσκόπιο
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η Ριέκα

Ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του το νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν (Σκωτία) – Ριέκα (Κροατία), όπως προέκυψε πριν από λίγο από την κλήρωση των πλέι οφ του Europa Conference League και το PAOK24 κάνει focus στους Κροάτες.

Η Ριέκα βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Κροατίας, έχοντας να επιδείξει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και χθες, αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 με την Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Πέρυσι, τερμάτισε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με συνολικά 61 πόντους, με την Ντιναμό Ζάγκρεπ να κατακτά το πρωτάθλημα με 85 βαθμούς και την Όσιγιεκ να ακολουθεί με 77.

Το... βαρύ πυροβολικό, αποτελεί ο Γιόσιπ Ντρίμιτς, με τον 28χρονο επιθετικό να "μετακομίζει" στην Κροατία, με τη μορφή δανεισμού από την Νόριτς.

Η Ριέκα ιδρύθηκε το 1946, ενώ έδρα της είναι το Rujevica χωρητικότητα 8.300 θεατών. Στον πάγκο της είναι ο Γκόραν Τόμιτς, ενώ τρεις παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, ο Γιόσιπ Μίσιτς, ο Μαρίν Λέοβατς και ο Αντόνιο Τσόλακ.

Συνολικά, οι Κροάτες έχουν να επιδείξουν 92 ευρωπαϊκά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στον προηγούμενο γύρο αντιμετώπισαν την Γκζίρα από τη Μάλτα και την απέκλεισαν με δύο νίκες (0-2 και 1-0

Διαβάστε ακόμη...