Οι σκέψεις Λουτσέσκου για την πρώτη ενδεκάδα της σεζόν

Από sfina.gr:Η ώρα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν του Δικεφάλου πλησιάζει και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να έχει τους παίκτες του πλήρως προσηλωμένους κόντρα στην Μποέμιανς.
Πηγή: sfina.gr
Οι σκέψεις Λουτσέσκου για την πρώτη ενδεκάδα της σεζόν

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Δουβλίνο, ο Ρουμάνος τεχνικός με τους συνεργάτες του ουσιαστικά έβαλε στο κλίμα του αγώνα την ομάδα δουλεύοντας αρκετά πάνω στην τακτική και ταυτόχρονα δίνοντας μεγάλη σημασία στις στημένες φάσεις.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πως οι στημένες μπάλες είναι το δυνατό σημείο των Ιρλανδών και ο Κριστιάνο Μπάτσι ανέλαβε – όπως έγινε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας – την δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα, με δουλειά τόσο σε φάση άμυνας, όσο και σε φάση επίθεσης.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα που σκέφτεται να παρατάξει στην βασική ενδεκάδα του αυριανού (21:45) παιχνιδιού ο Ράζβαν Λουτσέσκου, δεν θα δούμε ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Με δεδομένο ότι έχει μείνει μόλις μια προπόνηση πριν τον αγώνα και βάσει των όσων δούλεψε τις τελευταίες μέρες, όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει τον αγώνα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και στην αμυντική τετράδα τους Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδη. Στην μεσαία γραμμή το πιο πιθανό δίδυμο είναι αυτό των Σβαμπ και Εσίτι, ενώ στην τριάδα μεσοεπιθετικά σημαντικό προβάδισμα έχουν οι Α. Ζίβκοβιτς (δεξιά), Ελ Καντουρί (αριστερά) και Καγκάβ (επιτελικός μέσος). Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης ο Νέλσον Ολιβέιρα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, θέλοντας να ανοίξει λογαριασμό στα γκολ και... επίσημα.

Διαβάστε ακόμη...