Δυνατό “μπάσιμο” της Νόριτς για Τζολη!

Από thessports.gr: Το όνομα του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται για τα καλά και πάλι στην επικαιρότητα μετά από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στην Αγγλία για το ενδιαφέρον της Νόριτς για αυτόν.
Πηγή: thessports.gr
Δυνατό “μπάσιμο” της Νόριτς για Τζολη!

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το ενδιαφέρον δεν θα μείνει σε... φιλολογικό επίπεδο αφού οι Άγγλοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν κίνηση για να αποκτήσουν τον Τζολη.

Μέχρι πρότινος ότι συζήτηση έγινε για τον Τζολη απο πλευράς της Νόριτς ήταν μέσω μανατζερ, ωστόσο πλέον φαίνεται πως η αγγλική ομάδα θα θελήσουν απευθείας επαφή με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου είναι από άνοιξη στην ατζέντα των "καναρινιών" αλλά τώρα φαίνεται πως θα κάνουν τη σοβαρή κινηση για να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, αφού ήδη στο ρόστερ υπάρχει ο Δημήτρης Γιαννούλης από τον περασμένο Γενάρη.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει τουλάχιστον 15.000.000 ευρώ για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για την πώληση του Τζολη.

Η Νόριτς είναι ενήμερη για τις απαιτήσεις του Δικεφάλου και μένει να δούμε τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για τον 19χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες για αυτό το θέμα από την στιγμή που τα "καναρίνια" το πήραν απόφαση να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη.

Διαβάστε ακόμη...