«Η Αλ Χιλάλ αποχαιρετά τον Τζιοβίνκο»

Από sdna.gr:Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η υπόθεση της αποδέσμευσης του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο από την Αλ Χιλάλ, αφού τα αραβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Πηγή: sdna.gr
«Η Αλ Χιλάλ αποχαιρετά τον Τζιοβίνκο»

Η Αλ Χιλάλ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία, με τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο να μην συμμετέχει στα φιλικά ματς που έδωσαν οι Σαουδάραβες, με την επιστροφή στο Ριάντ να σηματοδοτεί εξελίξεις όσον αφορά την συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός που αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ, προκειμένου να μπει το «τέλος» στην συνεργασίας τους, δεδομένης της επιθυμίας του πολύπειρου ποδοσφαιριστή για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Όπως σημειώνουν, μάλιστα τα αραβικά ΜΜΕ η Αλ Χιλάλ είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει τον Τζιοβίνκο, ο οποίος θα εξαγοράσει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του, προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του με τις όποιες εξελίξεις να τρέχουν άμεσα, δεδομένου ότι η αποστολή των Σαουδαράβων επιστρέφει στο Ριάντ την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...