«Μπολόνια και Ουνιόν για Σφιντέρσκι»

Από paok24.com: Το... βιολί τους οι Πολωνοί!
Πηγή: paok24.com
«Μπολόνια και Ουνιόν για Σφιντέρσκι»

Για ενδιαφέρον της Μπολόνια αλλά και της Ουνιόν Βερολίνου για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, παρά το ότι ο Πολωνός επιθετικός ανανέωσε πριν από λίγα 24ωρα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, κάνει λόγο πολωνική ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "sportowefakty.wp.pl" υποστηρίζει πως παρά το ότι ο Σφιντέρσκι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, δεν είναι και τόσο βέβαιο πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

"Ένα νέο συμβόλαιο για τον Σφιντέρσκι, φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου. Ο διεθνής Πολωνός επιθετικός ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ του προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ την τελευταία σεζόν, έπαιξε συνολικά σε 35 παιχνίδια, σημειώνοντας 11 γκολ και δίνοντας οκτώ ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης προσέφερε καλύτερες οικονομικές απολαβές και κατέληξε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2024. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός ο Σφιντέρσκι να αλλάξει πρόωρα εργοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σεμπάστιαν Στασζέφσκι από την ιστοσελίδα interia.pl, ο Πολωνός επιθετικός μπορεί να μετακομίσει στην Ιταλία ή τη Γερμανία, καθώς το όνομά του βρίσκεται στη λίστα της Μπολόνια και της Ουνιόν Βερολίνου.

Τον Ιανουάριο του 2019, η Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ κέρδισε δύο εκατομμύρια ευρώ από την παραχώρηση του Σφιτέρσκι στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Πάουλο Σούσα είδε την πρόοδο του ποδοσφαιριστή και τον κάλεσε στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε σε τρεις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων, ενώ με την εθνική ομάδα έχει πετύχει δύο γκολ σε επτά παιχνίδια μέχρι στιγμής" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο επίμαχο δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...