Μητρώο… Αυγενάκη: Φιάσκο με αποδείξεις για εκλογές με σκιές στην ΕΟΚ! (pics)

Από sdna.gr : Το SDNA παρουσιάζει ένα ρεπορτάζ με φωτογραφίες-ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το Μητρώο Αυγενάκη είναι διάτρητο και βγαίνει… Ζονκ σε όσους δεν δίνουν διαπιστευτήρια για το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Μητρώο… Αυγενάκη: Φιάσκο με αποδείξεις για εκλογές με σκιές στην ΕΟΚ! (pics)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει διαφημίσει το Μητρώο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη μέχρι τώρα θητεία του. Περισσότερο κι από την σύσταση της ΕΕΑ που έκλεψε τον ΠΑΟΚ για να στείλει το πρωτάθλημα στον Πειραιά και οδήγησε στο μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο της δεκαετίας.

Αν είσαι αδαής, μπορεί και να πιστέψεις ότι ο Υπουργός εννοεί αυτά που λέει περί νοικοκυρέματος κλπ. Με τη σημερινή αποκάλυψη ακόμη και αυτοί, οι αδαείς θα αντιληφθούν ότι το περίφημο και πολυδιαφημισμένο Μητρώο είναι το μεγαλύτερο φιάσκο και συνάμα το μεγαλύτερο… μαγείρεμα εν όψει των εκλογών της ΕΟΚ, που αποτελούσαν και αποτελούν το μεγαλύτερο «στοίχημα» του Αυγενάκη.

Με τις ευλογίες του Υπουργού που αντί να καταπολεμήσει το τέρας της γραφειοκρατίας, το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει τους εκλεκτούς του, ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τις αντισυνταγματικές και ρατσιστικές διακρίσεις ώστε να τελειώσει τους προέδρους των Ομοσπονδιών που δεν υποκύπτουν στο «σύστημα», πετάει εκτός εκλογικής διαδικασίας ακόμη και Σωματεία που ακολούθησαν τις διαδικασίες και πήραν αθλητική αναγνώριση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.

Και ιδού οι αποδείξεις που παρουσιάζει σήμερα το SDNA: Ακολουθώντας όλα τα βήματα που απαιτούνται οι άνθρωποι του Τελεθριακού, ομάδα Γ´ Εθνικής που εδρεύει στην Εύβοια, πήραν την περιβόητη αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Μαζί και τον 4ψήφιο κωδικό για να εγγραφούν στο Μητρώο… Αυγενάκη και να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου σε αυτή την φαιδρή από κάθε άποψη διαδικασία. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν. Διότι όταν έβαλαν τον περίφημο κωδικό που τους είχε δοθεί, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Το περίφημο «Μητρώο» Αυγενάκη δεν αναγνώριζε τον κωδικό που είχε δοθεί στο Σωματείο από την ΓΓΑ! Κι έτσι ο Τελεθριακός δεν μπορεί (βάσει Αυγενάκη) να ψηφίσει… Ίσως επειδή δεν έχει δώσει «διαπιστευτήρια» για το τι θα ψηφίσει; Ποιος ξέρει…

Ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι…

Η Κυβέρνηση οφείλει, έστω και στο παρά ένα να βάλει τέλος σε αυτή την παρωδία και να επιτρέψει στα σωματεία να ψηφίσουν χωρίς αποκλεισμούς. Κι αν ο Αυγενάκης ή κάποιος άλλος έχει στοιχεία για σωματεία-σφραγίδες οφείλει επίσης να τα καταθέσει στον Αθλητικό Εισαγγελέα για να τελειώνει οριστικά αυτή η υπόθεση.

Παρά το γεγονός ότι σύσσωμο το αθλητικό κίνημα (πλην ενός συγκεκριμένου κύκλου) αποδοκιμάζει την πολιτική Αυγενάκη, η λογική του Υφυπουργού είναι ότι ο… βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Ταυτόχρονα όμως, μια κυβέρνηση που ομολογουμένως επιχειρεί να κάνει βήματα προς τα εμπρός στο κομμάτι της γραφειοκρατίας, δεν μπορεί να δέχεται ούτε το ότι «το καλοκαίρι το Κράτος υπολειτουργεί και δεν προλαβαίνουμε να εξετάσουμε τις αιτήσεις» αλλά ούτε και τους… Ζονκ που βγαίνουν στο Μητρώο Αυγενάκη!

Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει αυτή η παρωδία με τις εκλογές στην ΕΟΚ και επιτέλους να διεξαχθούν! Με ίσους όρους για όλους. Χωρίς σκιές, αποκλεισμούς και φαιδρότητες που εκθέτουν όσους θέλουν να διεξάγουν εκλογές με joystick...

Διαβάστε ακόμη...