«Υπάρχει μέλλον για τον Μπάμπα στην Τσέλσι;»

Από sdna.gr: Ο Ραχμάν Μπάμπα το παλεύει με φόντο την παραμονή του στην Τσέλσι, με τους Άγγλους να παραθέτουν τα δεδομένα της υπόθεσής του, τονίζοντας πως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω... πολυκοσμίας στα αριστερά των «μπλε».
Πηγή: sdna.gr
«Υπάρχει μέλλον για τον Μπάμπα στην Τσέλσι;»

Ο Γκανέζος οπισθοφύλακας βρίσκεται στην προετοιμασία της Τσέλσι, θέλοντας να διεκδικήσει την ευκαιρία του από τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός του έδωσε και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό των πρωταθλητών Ευρώπης με την Μπόρνμουθ, με τον Μπάμπα να καταγράφει την ασίστ για το 1-1 των «μπλε».

Παρά τα θετικά στοιχεία και τη μεγάλη διάθεση που δείχνει ο Μπάμπα, έχοντας αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του τραυματισμού, η υπόθεση της παραμονής του στην Τσέλσι παρουσιάζει δυσκολίες λόγω της πολυκοσμίας στη θέση του αριστερού μπακ, όπως τουλάχιστον αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Goal.com που εστιάζει στο μέλλον του ποδοσφαιριστή με τίτλο: «Υπάρχει μέλλον για τον Μπάμπα στην Τσέλσι;».

Και αυτό γιατί στο γκρουπ του Τούχελ αναμένεται να ενταχθούν στο προσεχές διάστημα οι αριστεροί μπακ Τσίλγουελ, Παλμιέρι και Αλόνσο που εξασφάλισαν επιπλέον άδεια λόγω της παρουσίας τους στο EURO. Ο πρώτος θεωρείται αμετακίνητος, ενώ για τον, κάτοχο του EURO, Παλμιέρι, υπάρχει ανοικτό «παράθυρο» για την παραχώρηση του σε κάποια ιταλική ομάδα. Όσο για τον Αλόνσο, έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο και θεωρείται δύσκολο να αποχωρήσει...

Διαβάστε ακόμη...