Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ Β!

Από thessports.gr: Τα πρώτα «αποκαλυπτήρια» της θα κάνει η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί του χρόνου στη Super League 2 αφού την Παρασκευή (18:30) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Δόξα Δράμας.
Πηγή: thessports.gr
Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ Β!

Το φιλικό γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ της Δράμας, αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε για την Παρασκευή 30/7 το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β', που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας μας στις 18.30 και θα έχει ανεπίσημο χαρακτήρα (κεκλεισμένων των θυρών), ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθούν και άλλα "κλεισμένα" τεστ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του θα βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και το υπό διαμόρφωση ρόστερ απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα συναντήσει η Δόξα και στη νέα Super League 2, τη στιγμή που σε εξέλιξη ανά γκρουπ είναι οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες μας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 2/8 και ως τις 13 Αυγούστου, οι "Μαυραετοί" θα μεταβούν στη Νάουσα, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια».

Διαβάστε ακόμη...