Ο γεμάτος Αύγουστος του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Super League, με φόντο την εκκίνηση της νέας σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ο γεμάτος Αύγουστος του ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σιγά-σιγά και σε ρυθμούς Europa Conference League κι όπως όλα δείχνουν, ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος για τη ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά, την επόμενη εβδομάδα ο "Δικέφαλος" θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Εφόσον προκριθεί η Ντουντελάνζ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 5/8, ενώ αν περάσει η Μποέμιαν από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Ιρλανδία κι ο αγώνας θα γίνει στις 3/8.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 12/8, ενώ αν οι "ασπρόμαυροι" πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης θα δώσουν άλλα δύο παιχνίδια στις 19 και 26 Αυγούστου.

Ενδιάμεσα από αυτές τις δύο αναμετρήσεις, αναμένεται να ξεκινήσει κι η Super League, με την πρώτη σέντρα να είναι στις 21-22/8 και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο μήνας θα κλείσει με ένα ακόμη παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να ταξιδεύουν στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα στις 28-29/8.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...