«Ο εμβολιασμός θα ξεκλειδώσει τον αθλητισμό»

Από paok24.com: Ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς έστειλε το μήνυμα του από την κλήρωση της Σούπερ Λιγκ 
Πηγή: paok24.com
«Ο εμβολιασμός θα ξεκλειδώσει τον αθλητισμό»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, υπογράμμισε πως «φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ που προέρχεται από τον εμβολιασμό» και παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, για τη στάση του, μέσα στην πανδημία.

«Φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ και το φως αυτό προέρχεται από τον εμβολιασμό που θα ξεκλειδώσει τον αθλητισμό, είτε αυτό αφορά σε θεατές, είτε σε αθλητές και ομάδες, είτε σε αθλούμενους. Ο εμβολιασμός θα βοηθήσει να υπάρξουν θεατές άρα και κάποια έσοδα, να απαλλαγούν οι ομάδες από το κόστος των ελέγχων που είχαμε πέρσι, να μειωθούν οι αναβολές αγώνων λόγω κρουσμάτων και καραντίνας, δηλαδή να μην τινάζετε ο προγραμματισμός στον αέρα» είπε και συνέχισε…

«Πέρασαν δύο δύσκολες χρονιές για τον αθλητισμό λόγω της πανδημίας. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έδωσε εξετάσεις και τις πέρασε με επιτυχία. Ακόμη και όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα φάνηκε ότι υπήρχε οργάνωση, σχέδιο, κανόνες και πειθαρχία, πράγματα για τα οποία όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό μπορεί να είμαστε εξοικειωμένοι αλλά δεν είναι και ο κανόνας σε κάθε πτυχή της κοινωνικής δραστηριότητας. Αυτή η οργάνωση και η συνέπεια που έδειξε ο αθλητισμός έχει μείνει ως κληρονομιά και έχει εκτιμηθεί».

Διαβάστε ακόμη...