Κούτσιας ο πιο εργατικός

Από paok24.com:Τι κι αν δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 του χρόνια, ο Γιώργος Κούτσιας βρέθηκε για δεύτερη φορά σε προετοιμασία με τον Δικέφαλο. Ο νεαρός επιθετικός με την Πορταριά και το Πήλιο πέρυσι, βρέθηκε και φέτος στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.
Πηγή: paok24.com
Κούτσιας ο πιο εργατικός

Ο Κούτσιας προπονήθηκε κάτω από τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του. Η αλήθεια είναι πως ξόδεψε πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια ο γεννημένος το 2004 επιθετικός του ΠΑΟΚ έγραψε περισσότερες ώρες από όλους. Ο Κούτσιας δεν έχασε ούτε μία προπόνηση ενώ τουλάχιστον 6-7 φορές κάθισε περισσότερη ώρα στο γήπεδο. Εκεί προπονήθηκε σε ειδικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης, προκειμένου ν' αρχίσει να δουλεύει τις αδυναμίες του. Η γενικότερη παρουσία του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν εξαιρετική. Το γκολ στο χθεσινό φιλικό ήταν αυτό που λέμε το "κερασάκι στην τούρτα".

Το έργο του μέσα στη χρονιά μόνο εύκολο δε θα είναι , με τους Σφιντέρσκι κι Ολιβέιρα να είναι μπροστά του. Δύσκολα ένας από τους θα χάσει τη θέση του. Επομένως η προσπάθεια του Κούτσια θα πρέπει να είναι μεγάλη. Ήδη όμως η φετινή προετοιμασία είναι μια καλή αφετηρία για το νεαρό, που "φώναξε" παρών κι αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του.

Διαβάστε ακόμη...