ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα της υπόθεσης Τζιοβίνκο

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ έχει «λοκάρει» στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την κοινή τους θητεία στην Αλ Χιλάλ.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα της υπόθεσης Τζιοβίνκο

Οι «ασπρόμαυροι» τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τόσο με την ομάδα όσο και με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άλλοτε Ιταλός διεθνής έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που εκτιμάται ότι δεν είναι ικανές για να χαλάσουν την συμφωνία, και το βάρος πλέον πέφτει στις επαφές με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Η λύση του συμβολαίου του Τζιοβίνκο με την Αλ Χιλάλ είναι ένα σύνθετο ζήτημα, ωστόσο διαφαίνεται μια διάθεση για συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα και στη συνέχεια να προχωρήσουν η διαδικασίες της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα καθημερινή επαφή με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό έχει και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που ωστόσο δεν εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις, τις οποίες και χειρίζονται οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εν κατακλείδι ο Δικέφαλος κάνει καθημερινά βήματα προόδου για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το πότε θα ολοκληρωθεί αυτή, μιας και η υπόθεση είναι ακόμα αρκετά περίπλοκη.

Διαβάστε ακόμη...