Βρήκε τον αντί-Τζιοβίνκο η Αλ-Χιλάλ!

Από sdna.gr: Η Αλ-Χιλάλ φαίνεται πως σκέφτεται την ζωή μετά τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, αφού σύμφωνα με Μέσα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ματέους Περέιρα!
Πηγή: sdna.gr
Βρήκε τον αντί-Τζιοβίνκο η Αλ-Χιλάλ!

Είδηση που μπορεί να αφορά άμεσα τον ΠΑΟΚ, αφού όλα δείχνουν ότι η Αλ-Χιλάλ ψάχνει πολύ ενεργά τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο, αν και το συμβόλαιο του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ριάντ, η Αλ-Χιλάλ έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Ιταλού σταρ στο πρόσωπο του Ματέους Περέιρα, ο οποίος έκανε εκπληκτική χρονιά με την φανέλα της Γουέστ Μπρομ, παρά τον υποβιβασμό των μπάγκις.

Μάλιστα, η Αλ-Χιλάλ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Γουέστ Χαμ και Λέστερ (μόνο αν παραχωρήσει τον Τζέιμς Μάντισον), όμως σύμφωνα με κάποιες πηγές προτιμά την πρόταση της Αλ-Χιλάλ που είναι καλύτερη οικονομικά για τον ίδιο.

Οι Σαουδάραβες δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση από τον αγγλικό σύλλογο, όμως το γεγονός ότι ψάχνουν για ένα μεγάλο όνομα στην θέση που αγωνίζεται ο Τζιοβίνκο, ενδεχομένως να σημαίνει ότι σκέφτονται την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με τον 34χρονο Ιταλό, κάτι που θα επιθυμούσε διακαώς και ο ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...