ΠΑΟΚ: Τα «ιδιαίτερα» Λουτσέσκου σε Εσίτι! (vids)

Από sdna.gr: Ο Άντερσον Εσίτι έχει μπει στο κάδρο του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος ασχολείται ιδιαιτέρως με την περίπτωσή του! Αποστολή: Ελένη Μπούντου
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Τα «ιδιαίτερα» Λουτσέσκου σε Εσίτι! (vids)

Ο Εσίτι είναι πιθανότατα ο ποδοσφαιριστής που έχει μνηνομευθεί τις περισσότερες φορές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο υψηλόσωμος χαφ επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Τουρκία και φαίνεται πως μπαίνει για τα καλά στο κάδρο του προπονητή του καθώς ο Λουτσέσκου δηλώνει ευθαρσώς πως για εκείνον είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Τα δεδομένα που είχε στο χέρια του συγκριτικά με τα πρώτα δείγματα διαφέρουν, γεγονός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ρουμάνου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στη συνέντευξή του στο SDNA, απαντώντας στην ερώτηση για το ποιοι ποδοσφαιριστές φαντάζουν ως στοίχημα για εκείνον, ο Λουτσέσκου ανέφερε -ακόμη μία φορά- πρώτο το όνομα του Άντερσον Εσίτι:

«Ένας παίκτης που δεν ήταν κομμάτι της φιλοσοφίας μου είναι ο Άντερσον Εσίτι, ωστόσο, με έχει εντυπωσιάσει η διάθεσή του να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του. Έχω δει τεράστια βελτίωση από αυτόν. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα χρειαστούμε ως ομάδα και τώρα προσπαθεί να παίζει όπως θέλουμε να παίζει και μας δίνει επιπλέον επιλογές...», κάνοντας σαφές πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στα πλάνα του!

Ο Λουτσέσκου έχει σηκώσει μανίκια και ήδη ασχολείται εντατικά με την περίπτωσή του, με τους δύο άνδρες να έχουν αρκετά τετ α τετ, όπως συνέβη και εχθές μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, με τον Ρουμάνο να τα λέει για αρκετή ώρα μαζί του!

Δείτε το video εδώ

Διαβάστε ακόμη...