Αλλαγή δεδομένων στο φιλικό με την Φέγενορντ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αύριο το μεσημέρι αντιμετωπίζει την Φέγενορντ στο Ντε Κάιπ και η πρώτη συμφωνία των δύο ομάδων ήταν ένας αγώνας 120 λεπτών που θα χωρίζεται σε 4 30λεπτα και όχι σε 2 κλασικά ημίχρονα.
Πηγή: paok24.com
Αλλαγή δεδομένων στο φιλικό με την Φέγενορντ

Αυτά ίσχυαν μέχρι και σήμερα, αλλά τελικά οι Ολλανδοί που έχουν υποχρεώσεις για το Europa Conference League και το εγχώριο πρωτάθλημά τους, ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ να αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα του φιλικού και να γίνει κανονικός αγώνας 90 λεπτών με δύο κλασικά ημίχρονα.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είτε θα χρησιμοποιήσει και πάλι 2 11άδες στον αγώνα, ή θα δώσει λίγο περισσότερο χρόνο στους θεωριτικά παίκτες κορμού της ομάδας.

Παρόλα αυτά, για τον αγώνα έχουν εκδοθεί κανονικά εισιτήρια από την ολλανδική ομάδα, με τις γνωστές μέχρι σήμερα συνθήκες που ισχύουν στην χώρα της Φέγενορντ. Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε το πιστοποιητικό νόσησης, είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε το αρνητικό τεστ μέχρι και 24 ώρες πριν.

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό που δίνει φέτος στο Ντε Κάιπ η Φέγενορντ, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έπαιξε με την Βέρντερ Βρέμης, δύο αγώνες την ίδια ημέρα, με τον τρόπο δηλαδή που ήθελε να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...