Τσόλακ: «Θέλω να μείνω στη Μάλμε»

Από sfina.gr:Την αισιοδοξία του ότι θα παραμείνει στην Μάλμε και μετά το τέλος του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Αντόνιο Τσόλακ σε δηλώσεις που έκανε.
Πηγή: sfina.gr
Τσόλακ: «Θέλω να μείνω στη Μάλμε»

Αναλυτικά:

Θες να μείνεις στη Μάλμε; «Ναι φυσικά! Νιώθω πολύ καλά εδώ και αυτό σημαίνει πολλά για έναν παίκτη. Ευχαριστιέμαι κάθε αγώνα, κάθε προπόνηση και έρχομαι με ευχαρίστηση στο Eleda stadium καθημερινά. Σημαίνει πολλά για μένα το ότι βρίσκομαι εδώ. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας 6 σημαντικούς μήνες και θέλουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα.

Έχετε μιλήσει με τη Μάλμε για το μέλλον σου στο Κλαμπ; «Όχι. Πάντα συζητάμε με τους ανθρώπους της Μάλμε, αλλά τώρα μιλάμε μόνο για τους αγώνες. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε για το μέλλον γιατί παίζουμεε αγώνες ανά τρεις ημέρες. Παρόλα αυτά τα σημάδια δείχνουν πως είναι χαρούμενοι όπως και εγώ. Δεν χρειάζεται τώρα να μιλήσουμε για εμένα γιατί... ζούμε τη στιγμή. Όταν ο τεχνικός διευθυντής, Ντάνιελ Άντερσον θεωρήσει πως είναι η σωστή στιγμή να μιλήσουμε για αυτό θα το κάνουμε. Δεν αγχωνόμαστε».

Διαβάστε ακόμη...