“Προχωράει” για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Al-Riyadia», έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, για τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» έχουν δείξει ενδιαφέρον και κοιτάζουν έντονα την περίπτωσή του.
Πηγή: sfina.gr
“Προχωράει” για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ!

Όπως σημειώνεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Δικέφαλος θέλει τον 34χρονο Ιταλό ποδοσφαιριστή με μεταγραφή και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται σε εξέλιξη μία διαπραγμάτευση ανάμεσα στους δύο συλλόγους, καθώς ο Τζιοβίνκο δεσμεύεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με συμβόλαιο.

Αυτό το διάστημα ο πρώην άσος της Γιουβέντους κάνει κανονικά προετοιμασία με την Αλ Χιλάλ στην Αυστρία, ενώ για την περίπτωσή του αναφέρθηκε μετά το τέλος του φιλικού με την Χέρακλες ο Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν για ένα μεγάλο διάστημα στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της SFINA.GR υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πλευρά του παίκτη, που παράλληλα δουλεύει και την αποδέσμευση του από την Αλ Χιλάλ, αφού ο Τζιοβίνκο εδώ και περίπου έναν μήνα έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Σαουδική Αραβία για οικογενειακούς λόγους.

Η περίπτωση του παραμένει δύσκολη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτη αφού υπάρχει ο παράγοντας Ράζβαν Λουτσέσκου, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό. Μπορεί ο ίδιος να γνωρίζει ότι έχει δυο προτάσεις από την Ιταλία, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της LS ο Τζιοβίνκο έχει πειστεί από τον Λουτσέσκου για το πλάνο που του παρουσιάσε στον ΠΑΟΚ.

Πλέον το θέμα είναι μόνο οικονομικό και πολλά θα κριθούν από το πόσα λεφτά θα πάρει ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο από την Αλ Χιλάλ ως αποζημίωση για την λύση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε ακόμη...