Κορίτσια για φίλημα!

Από paok24.com: Μια από τις πλέον επιτυχημένες μπορεί να χαρακτηριστεί η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες για την πλειονότητα των γυναικείων τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Κορίτσια για φίλημα!

Τίτλοι, ατομικές διακρίσεις, ιστορικές επιδόσεις μπαίνουν ως θεμέλια προκειμένου την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο σύλλογος να πανηγυρίσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες με... άρωμα γυναίκας.

Το πρώτο θα είναι πάντα το πιο γλυκό

Η περασμένη σεζόν χαρακτηρίζεται αναμφισβήτητα ως ιστορική για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που πανηγύρισε τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην ιστορία του τμήματος. Οι «ασπρόμαυρες» που τα τελευταία χρόνια με την διοικητική καθοδήγηση του Κ. Αμοιρίδη... κατάπιναν τις κατηγορίες για να βρεθούν από τα τοπικά της Θεσσαλονίκης στα μεγάλα σαλόνια, έφτασαν στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας στην Αθήνα του ΑΟ Θήρας με 3-0. Το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας αφήνοντας στη μέση τη δουλειά για τον Δικέφαλο που βάζει εκ νέου ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν που θα τον βρει για πρώτη φορά και στην Ευρώπη.

{youtube}bMWj3O6Ijio/youtube}

Χτίζοντας την «ασπρόμαυρη» αυτοκρατορία

Απόλυτες κυρίαρχες για μια ακόμη σεζόν στην Ελλάδα οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας «βάφτηκαν» για μια ακόμη χρονιά στα ασπρόμαυρα, με τους δύο τίτλους να έρχονται και πάλι στον Λευκό Πύργο για τρίτη διαδοχική χρονιά. Το τμήμα έχει βάλει γερά θεμέλια για να χτίσει την δική του αυτοκρατορία στο άθλημα μετρώντας ήδη εννιά τίτλους τα τελευταία εννιά χρόνια και είναι σίγουρο ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί στο μέλλον. Η περσινή ευρωπαϊκή πορεία έως τα προημιτελικά του EHF European Cup... ανοίγει την όρεξη για το βήμα παραπάνω και εκτός συνόρων, με τον ΠΑΟΚ να δίνει και φέτος το παρών στη διοργάνωση.

{youtube}biJLruXYdKQ/youtube}

Χωρίς αντίπαλο

Οι επιτυχίες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα μνημονεύονται για χρόνια. Η κορυφαία ελληνική ομάδα στην ιστορία του αθλήματος πρόσθεσε ένα ακόμη πρωτάθλημα στη συλλογή της, το 16ο συνολικά και έβδομο συνεχόμενο. Ένα παλμαρέ τίτλων που σίγουρα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εάν δεν άλλαζε τα τελευταία χρόνια μορφή το κύπελλο Ελλάδας. Χωρίς αντίπαλο οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν αήττητες μέχρι τον τελικό του Βόλου εκεί όπου επικράτησε των Αβάντων Χαλκίδας με 2-0 για να πανηγυρίσει και τον φετινό τίτλο. Μεγάλη πρόκληση για τη νέα σεζόν το Champions League με τον προκριματικό όμιλο να φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη, ενώ με τις έως τώρα κινήσεις ο ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί για να διατηρήσει τα ηνία στο πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

{youtube}zkoIu3XdGYw/youtube}

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου με ιστορική επίδοση

Το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο. Η έφορος Τάνια Κεραμυδά μαζί με τους συνεργάτες προπονητές – προπονήτριες του τμήματος και τους αθλητές – αθλήτριες έχουν βάλει τον Δικέφαλο σε τροχιά επιτυχιών και είναι σίγουρο ότι στο μέλλον αναμένονται σπουδαίες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων. Η σκυλατοδρομία κοριτσιών 4Χ100 του ΠΑΟΚ κατάφερε φέτος να καταγράψει μια ιστορική επίδοση «διαλύοντας» ένα... στοιχειωμένο ρεκόρ. Ολοκληρώνοντας την κούρσα με 48.02″, οι Γιλτίδου, Χαϊτίδου, Μιζιου και Αναστασίου κατέρριψαν το ρεκόρ που κρατούσε από το 2002, όταν οι Σαλέπη- Κακαρώνη-Στρατάκη-Πατουλίδου έκαναν 48.27″, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το χρυσό μετάλλιο που κέρδισαν!

Αφεντικά στη Θεσσαλονίκη

Το βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και ένα λαμπρό μέλλον. Τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα «ασπρόμαυρα» τμήματα υποδομής με την προσπάθεια να αποδίδει καρπούς φέρνοντας τίτλους στο σύλλογο και στις μικρές ηλικίες. Η Κ20 του Δικεφάλου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ τη φετινή σεζόν επικρατώντας του Ηρακλή και του Αιάντα Ευόσμου και στη δεύτερη φάση θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα με φόντο το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ανοίγει τα φτερά της

Επιτυχημένη κρίνεται για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ η περασμένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στην κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Δικέφαλος πέτυχε... διάνα στις τρεις ξένες παίκτριες που επέλεξε να φέρει στη Θεσσαλονίκη και με την πολύτιμη συνεισφορά των Ελληνίδων ταλαντούχων παικτριών κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους φετινούς φιναλίστ Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με τις αναμετρήσεις να είναι πραγματικές μάχες. Η επόμενη σεζόν θα βρει τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με νέο προπονητή μετά από χρόνια αφού ο Κ. Κεραμιδάς αναλαμβάνει τα ηνία, ενώ οι έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό δείχνουν ότι στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να πρωταγωνιστήσουν τη νέα αγωνιστική χρονιά. Σταθερά σε τροχιά επιτυχιών και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με τις κορασίδες του ΠΑΟΚ να κατακτούν το αργυρό μετάλλιο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.

Διαβάστε ακόμη...