Περιμένει Τσέλσι, Τούχελ ο Μπάμπα

Από paok24.com: Εκτενής αναφορά στην περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν κάνει η ιστοσελίδα ghanasoccernet.com φέρνοντας στο προσκήνιο τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Πηγή: paok24.com
Περιμένει Τσέλσι, Τούχελ ο Μπάμπα

Ο 26χρονος μπακ βρίσκεται στην αποστολή της Τσέλσι που πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο Δουβλίνο, συμμετέχοντας μάλιστα και σε ένα φιλικό των «μπλε».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Μπάμπα, που έχει ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη με την Τσέλσι, θα προσπαθήσει να πείσει τον Τούχελ ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει καλά τον Γκανέζο μπακ από τις εμφανίσεις του στην Αούγκσμπουργκ και την Σάλκε, πριν ξεκινήσουν οι περιπέτειες με τους τραυματισμούς του.

Όπως σημειώνουν οι συμπατριώτες του, ο Μπάμπα έχει αφήσει πλέον πίσω του τις δύσκολες αυτές στιγμές που πέρασε και σε αυτό συνέβαλε και η παρουσία του στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.

Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπο του από τον Δικέφαλο, την Ρέμς, την Τορίνο και την Αούγκσμπουργκ ωστόσο φαίνεται να κρατάει στάση αναμονής για το μέλλον του και την απόφαση που θα πάρει.

Πολλά μάλιστα θα κριθούν από τις επαφές που θα έχει ο παίκτης με τον Τούχελ, με τον οποίο θέλει να μιλήσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη...