Κιομουρτζόγλου : “Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αποφάσισα να παίξω στην Εθνική”!

Από sfina.gr:Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από πλευράς Χέρακλες στο φιλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου. Σε όσους σας λέει κάτι το όνομα του, έχετε δίκιο γιατί ο νεαρός χαφ (έπαιξε στόπερ κόντρα στον ΠΑΟΚ) είναι ανιψιός του παλιού προπονητή μπάσκετ της Εθνικής, Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου.
Πηγή: sfina.gr
Κιομουρτζόγλου : “Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αποφάσισα να παίξω στην Εθνική”!

Ο ελληνικής καταγωγής μέσος γεννημένος στο Μόναχο μίλησε στο SFINA.GR για το φιλικό με τον Δικέφαλο, ενώ αποκάλυψε προς σύντομα θα βγάλει ελληνικό διαβατήριο, έχοντας αποφασίσει να παίξει για την Εθνική μετά από τις επαφές που είχε πρόσφατα με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τζον φαν'τ Σιπ!

"Ήταν ένα χρήσιμο φιλικό και ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με ποιότητα και φάνηκε και στα δυο γκολ που πέτυχε. Αλλά και εμείς ήμασταν κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία", είπε ο 20χρονος μέσος της Χέρακλες.

Ο Ορέστης δεν μιλά ελληνικά ενώ κάθε καλοκαίρι επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του και επισκέπτεται φυσικά και τη Θεσσαλονίκη, λόγω του γεγονότος ότι ο πατέρας του κατάγεται από την πόλη.

Ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και απάντησε χαρακτηριστικά τα εξής : "Δεν το σκέφτομαι αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Τώρα είμαι αφοσιωμένος εδώ στην Ολλανδία".

Μάλιστα αποκάλυψε πως σύντομα θα βγάλει ελληνικό διαβατήριο ώστε να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας. "Έχω παίξει με την U21 της Γερμανίας αλλά έχω αποφασίσει να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Για αυτό και είμαι στη διαδικασία να βγάλω ελληνικό διαβατήριο. Μάλιστα ήδη έχω μιλήσει με τον φαν'τ Σχιπ και ανυπομονώ να παίξω για την Ελλάδα. Μόλις βγει το διαβατήριο θα μπορεί να με καλέσει στην Εθνική και θα μπορέσω να αγωνιστω", είπε χαρακτηριστικά ο Κιομουρτζόγλου.

Διαβάστε ακόμη...