Ένα χρυσό μετάλλιο και πολύτιμες εμπειρίες για το τμήμα JUDO!

Από acpaok.gr : Ικανοποιητική ήταν η παρουσία του τμήματος JUDO του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα.
Πηγή: acpaok.gr
Ένα χρυσό μετάλλιο και πολύτιμες εμπειρίες για το τμήμα JUDO!

Ο απολογισμός τους ενός χρυσού μεταλλίου, δύο πέμπτων θέσεων και δύο έβδομων, άφησε θετική εντύπωση στο τμήμα, το οποίο φυσικά είχε να αναμετρηθεί και με την έλλειψη προετοιμασίας λόγω της πανδημίας.

Την πρώτη μέρα του Πανελληνίου , στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ/ ΝΕΑΝΙΔΩΝ , ο ΠΑΟΚ κατέκτησε μία έβδομη και μία πέμπτη θέση . Συγκεκριμένα ο αθλητής μας, Κατσαρώνας Αλέξανδρος, κέρδισε τον πρώτο αγώνα της κατηγορίας του με Ιπόν , έχασε τον δεύτερο με ποινές και περνώντας στα ρεπεσάζ , διεκδίκησε την παρουσία του στον τελικό τρίτης θέσης , τερματίζοντας τελικά στην 7η θέση των -60 κιλών , μία ανάσα πριν τον μικρό τελικό.

Η αθλήτρια μας, Γερομήτρου Ζωή, παρότι ηττήθηκε στον πρώτο γύρο , έβαλε τα δυνατά της , κέρδισε τον αγώνα του ρεπεσάζ και βρέθηκε τον μικρό τελικό , όπου στις λεπτομέρειες έχασε τον αγώνα και τερμάτισε 5η στην κατηγορία των -57 κιλών.

Την δεύτερη μέρα στην ηλικιακή κατηγορία των Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, οι αθλητές μας έδειξαν ακόμα μεγαλύτερο πείσμα με αποτέλεσμα να μετράμε ένα χρυσό μετάλλιο και μία 5η θέση.

Στην κατηγορία των -60 κιλών Νέων Ανδρών ο αθλητής μας, Κεσίδης Γεώργιος, κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 22 αθλητές, ανεβάζοντας τον ΠΑΟΚ στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Κερδίζοντας συνολικά πέντε αγώνες αναδείχθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας του.

Στην ίδια κατηγορία ο αθλητής μας Κατσαρώνας Αλέξανδρος πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις κερδίζοντας τρεις αγώνες και πέρασε στον ημιτελικό της κατηγορίας, όπου και ηττήθηκε. Στον μικρό τελικό της κατηγορίας έχασε στις λεπτομέρειες με ποινές και τερμάτισε πέμπτος στην κατηγορία του.

Η αθλήτρια μας Ζωή Γερομήτρου τερμάτισε επίσης στην έβδομη θέση της κατηγορίας των Νέων Γυναικών στα -57 με μία καλή παρουσία.

Πολλά συγχαρητήρια και στους αθλητές μας Γερομήτρου Ζωή , Δημήτρη Ιωαννίδη , Αρβανιτίδη Ιωάννη , Γεωργιάδη Ανέστη για την πολύ καλή εμφάνιση τους στους αγώνες.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας!

Διαβάστε ακόμη...