ΠΑΟΚ: Απόλυτο «αφεντικό» ο Λουτσέσκου στον πρώτο κύκλο μεταγραφών!

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ κινείται στον αστερισμό του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι τρεις προσθήκες, με την άφιξη του Κούρτιτς να κλείνει -θεωρητικά- τον πρώτο κύκλο μεταγραφών για τους Θεσσαλονικείς!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Απόλυτο «αφεντικό» ο Λουτσέσκου στον πρώτο κύκλο μεταγραφών!

Αυτή τη φορά, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όλα δείχνουν διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ κινείται στους ρυθμούς ενός προπονητή που ξέρει καλά, που θεωρεί ότι μπορεί να τον επαναφέρει στην κορυφή, που έχει τον τρόπο να το «χτίσει» όπως ακριβώς θέλει! Και δεν είναι πως θα έχει εύκολο έργο, ίσα ίσα...

Το βέβαιο είναι πως σε αυτή τη «μάχη» δεν θα τον αφήσουν μόνο του. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα πεπραγμένα των πρώτων κινήσεων με φόντο την ενίσχυση της ομάδας. Και οι τρεις προσθήκες φέρουν τη σφραγίδα του. Η απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του φιλικού με τη Σαρλερουά, για τους νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα, Τέιλορ και Κούρτιτς τα είπε όλα...

Τα πρώτα δείγματα γραφής των δύο με αφορμή και το πρώτο γκολ του Πορτογάλου με τα «ασπρόμαυρα» φαντάζουν ικανοποιητικά καθώς όπως είπε και ο Λουτσέσκου: «ανταποκρίνονται σε αυτά που πιστεύαμε ότι θα παρουσιάσουν». Κι αν για τον Ολιβέιρα η εξίσωση φαντάζει πιο εύκολη δεδομένης της παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Τέιλορ είναι σαφές πως θα πρέπει να του δώσει περισσότερο χρόνο καθώς κινείται εξ ολοκλήρου σε νέα δεδομένα. Κλαμπ, προπονητής, συμπαίκτες, πρωτάθλημα, φιλοσοφία.

Ο Ρουμάνος ξέρει καλά τί μπορεί να του δώσει ο καθένας, γνωρίζοντας πως υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά στην παρούσα φάση, όχι μόνο για τους δύο, αλλά γενικότερα για το γκρουπ. Παρ΄όλα αυτά υπάρχει η πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ κάλυψε δύο θέσεις με επιλογές που πέρασαν από το χέρι του προπονητή του που τις έχει σκανάρει καλά, βάζοντας στη ζυγαριά όλα τα χαρακτηριστικά τους, τον τρόπο παιχνιδιού τους και το κατά πόσο «κουμπώνουν» στο ποδόσφαιρο... Λουτσέσκου!

Και αυτό αποτυπώθηκε πλήρως και στην απάντηση που έδωσε ο έμπειρος τεχνικός για τον Κούρτις, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως με την άφιξή του, «απελευθερώνεται» ο Ελ Καντουρί υπό την έννοια πως θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει διαφορετικά. Για την ακρίβεια, πιο μπροστά καθώς εκεί θεωρεί πως μπορεί να πάρει περισσότερα από τον Μαροκινό. Από αυτό και μόνο είναι ξεκάθαρο πως ο Λουτσέσκου το έχει «φτιάξει» ήδη στο μυαλό του όλο, γνωρίζει καλά τα κομμάτια από το παζλ που του λείπουν και ο ΠΑΟΚ δείχνει να του τα προσφέρει απλόχερα, κάνοντας τελευταία δικό του έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα στο χώρο του κέντρου! Όπως είπε τουλάχιστον και το «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος... Λουτσέσκου!

Διαβάστε ακόμη...