Ο «ανυπάκουος» Βιεϊρίνια (vid)

Aπό sdna.gr: Ιδιαίτερα ορεξάτος μπήκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που δεν έλεγε να... βγει από το γήπεδο! Η «ατάκα» με τον Λουτσέσκου και το φινάλε με τον Πάολο Καστορίνα. 
Πηγή: sdna.gr
Ο «ανυπάκουος» Βιεϊρίνια (vid)

Μετά τις πρώτες ημέρες που κινήθηκε πιο συντηρητικά και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός φιλικής αναμέτρησης με την PSV, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπήκε σε φουλ πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Με το «καλημέρα», όμως, ο Πορτογάλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος, κάτι που φάνηκε και στα γκρουπάκια των 5-2, με τον Λουτσέσκου να τους κάνει νόημα να μεταβούν δίπλα στο γήπεδο για τακτική και τον Βιεϊρίνια να απαντά: «Ένα τάκλιν ακόμη κόουτς και φύγαμε...».

Κατόπιν προπόνησης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε να δοκιμάσει το πόδι του στις εκτελέσεις φάουλ, την ώρα που οι συνεργάτες του Ραζβάν Λουτσέσκου του... επέβαλλαν μόλις τέσσερις προσπάθειες προκειμένου να αποχωρήσει για να ξεκουραστεί. Το μέτρημα, όμως, αποδείχθηκε ατελείωτο για τον αρχηγό του Δικεφάλου που δεν έλεγε να βγει από το γήπεδο!

Και όταν, τελικώς, πήρε την απόφαση να φύγει από τα αποδυτήρια, έσπευσε κοντά του ο Πάολο Καστορίνα και τον προκάλεσε για μια «μονομαχία» με κοντρόλ και επίθεση. Μάλιστα, ο συνεργάτης του Λουτσέσκου, Ματέο Σπαταφόρα, έσπευσε να τον προειδοποιήσει πως ο Ιταλός είναι αρκετά καλός, με τον Βιεϊρίνια να απαντά: «Βλέπω, έχει ποιότητα...»

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...